PRSONAS

Amerikaans bedrijf kiest voor samenwerking met G10

De holografische interactieve assistenten van PRSONAS maken hun opwachting in Nederland. Voor het eerst zal deze noviteit, die overkomt uit Amerika, te zien zijn op de Facilitaire Vakbeurs in Utrecht op 24, 25 en 26 januari. Met behulp van holografische projecties, augmented en virtual reality kunnen deze assistenten optreden als receptioniste, productspecialist of gastvrouw. G10, marktleider in Nederland op het gebied van bezoekersbeheer haalt hiermee de nieuwste generatie selfservice oplossingen naar eigen land.

Met PRSONAS biedt G10 een holografische onderscheidende selfservice oplossing. De producten automatiseren de eerste contactmomenten met bezoekers, en geven dat contact tegelijkertijd een persoonlijke touch. De assistenten reageren via ingebouwde bewegings- sensoren op bezoekers. Door toepassing van artificial intelligence en mixed reality communiceren zij interactief met de personen die tegenover hen staan.

Onderscheidend vermogen
G10 staat in Nederland al jaren bekend als innovator op het gebied van bezoekersbeheer en -registratie. Voor het bedrijf is het een logische stap om de assistenten van PRSONAS nu in eigen land te introduceren. Gio Schouten, directeur van G10 is trots op de uitbreiding met PRSONAS: “De holografische projecties van PRSONAS laten een bijzondere indruk achter bij bezoekers. Dit draagt bij aan het innovatieve karakter en onderscheidend vermogen van een organisatie. Tevens maakt de technologie achter PRSONAS het mogelijk analyses te maken van informatie die bezoekers en gebruikers via de virtuele assistenten achterlaten. Uit onderzoek is gebleken dat inzet van de hologrammen tot 30 procent meer leads leiden. En misschien het allerbelangrijkste: ze zijn altijd vriendelijk, 24 uur per dag beschikbaar en onthouden alles.”

Eyecatcher
De holografische projecties zijn een echte eyecatcher. Zo biedt PRSONAS de mogelijkheid om bijvoorbeeld projecties van virtueel personeel in bedrijfskleding of bekende persoonlijkheden in te zetten. PRSONAS biedt herkenning en vertrouwen door mascottes of reclame iconen in bedrijven, winkels, instellingen of op een evenement aanwezig te laten zijn. Gio Schouten: “Stel je voor, je wordt door Einstein verwelkomd bij een onderzoeksinstituut of Rembrandt vertelt het verhaal achter De Nachtwacht.”

interactieve receptionist - Prsonas - G10

Interactieve receptioniste

interactieve productspecialist Prsonas - G10

Interactieve productspecialist

interactieve gastvrouw | G10 Prsonas

Interactieve gastvrouw

Fotobijschrift: De hologrammen van PRSONAS zijn inzetbaar voor ontvangst, selfservice en product presentaties.

Fotobijschrift: De hologrammen van PRSONAS kunnen door de toepassingen van artificial intelligence en mixed reality interactief communiceren met bezoekers.

Interactive Customer Experiences from Holograms | Prsonas - G10

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over PRSONAS, contact Tessa Dijkman via tessa@countercontent.nl of T. 06 – 13232551