interactieve gastvrouw | G10 Prsonas

Interactieve gastvrouw

Uw bezoekers worden door de holografische interactieve gastvrouw snel en efficiënt op weg geholpen.

Bezoekers worden door de gastvrouw van PRSONAS direct bij binnenkomst opgevangen. Ze voorziet gasten, klanten of bezoekers van nuttige informatie zoals bijvoorbeeld een platte­grond. Met een interactieve gastvrouw van PRSONAS verstrekt u informatie aan uw bezoe­kers op een onderscheidende, servicegerichte en efficiënte wijze.

Interactieve gastvrouw

Voordelen

  • 24/7 vriendelijk ontvangst
  • Spreekt meerdere talen
  • Weet altijd de juiste weg te wijzen
  • Aanpasbaar op gebruikerservaringen

De holografische interactieve assistenten van PRSONAS zijn er in twee varianten: via holo­grafische projectie of via een touchscreen lcd-scherm.

De PRSONAS-units reageren interactief op uw gasten door ingebouwde bewegingssensoren en maken gebruik van kunstmatige intelligentie om inter­actief te communiceren met de bezoeker. Door gebruiksanalyses kan het functioneren van de interactieve assistenten doorlopend worden geoptimaliseerd.

De holografische projecties zijn een echte eye­catcher. Zo biedt PRSONAS de mogelijkheid om projecties van virtueel personeel in bedrijfskleding of bekende persoonlijkheden in te zetten. Bied herkenning en vertrouwen aan uw bezoekers door bekende persoon­lijkheden uit reclamecampagnes of uw mascotte prominent in uw or­ganisatie, winkels of evenementen aanwezig te laten zijn.

Meer informatie over Interactieve gastvrouw?

We vertellen u graag meer over de toepassingen van PRSONAS. Mail ons.

Dan sturen we u vandaag nog de informatie over PRSONAS toe.

interactieve receptionist - Prsonas - G10

Interactieve receptioniste

De holografische interactieve receptioniste verwelkomt en registreert uw bezoekers met een glimlach en een welkomst­boodschap. Ze in­for­meert uw mede­werkers over gearriveerde be­zoe­kers.
Lees meer
interactieve productspecialist Prsonas - G10

Interactieve productspecialist

De holografische inter­actieve product­specialist toont demon­stratie­video’s van uw producten of diensten en levert rele­vante informatie via een self­service toepas­sing op een touchscreen.
Lees meer