PRSONAS nu ook in Nederland

De holografische interactieve assistenten van PRSONAS is een onderscheidende oplossing voor ontvangst, selfservice en productpresentatie. Voor het eerst zal deze noviteit, die overkomt uit Amerika, te zien zijn op de Facilitaire Vakbeurs in Utrecht op 24, 25 en 26 januari.

Met behulp van holografische projecties, augmented en virtual reality kunnen deze assistenten optreden als receptioniste, productspecialist of gastvrouw. G10, marktleider in Nederland op het gebied van bezoekersbeheer haalt hiermee de nieuwste generatie selfservice oplossingen naar eigen land.

Hieronder vindt u een overzicht van onze nieuwsberichten.

[Interview] Gio Schouten over PRSONAS: Wij creëren virtuele medewerkers die 24/7 inzetbaar zijn

Holografische selfservice-oplossingen die in staat zijn te communiceren met mensen: PRSONAS maakt van de toekomst nu. Nederlands Medianieuws sprak met onze directeur Gio Schouten. Lees hier het hele interview.    

G10 met PRSONAS holografische interactieve assistent winnaar van de FGNoviteitenprijs 2018 tijdens de Vakbeurs Facilitair

De holografische interactieve assistent van PRSONAS is op de grootste facilitaire vakbeurs van de Benelux uitgeroepen tot het meest innovatieve product van 2018.

PRSONAS genomineerd voor FGNoviteitenprijs 2018

Gio Schouten van G10 is trots op de nominatie: “Wij zijn blij met het feit dat we de holografische assistenten van PRSONAS naar Nederland hebben kunnen halen.

Holografische selfservice oplossing PRSONAS nu ook in Nederland

Amerikaans bedrijf kiest voor samenwerking met G10

Meer informatie over PRSONAS?

We vertellen je graag meer over de toepassingen van PRSONAS. Mail ons.

Dan sturen we u vandaag nog de informatie over PRSONAS toe.