interactieve receptionist - Prsonas - G10

Interactieve receptioniste

De holografische interactieve receptioniste staat uw bezoekers altijd op te wachten met een vriendelijke glimlach en een welkomstboodschap.

Uw bezoek wordt persoonlijk ontvangen en met behulp van een display voorziet de recep­tioniste uw bezoekers van de juiste informatie of brengt het bezoek in contact met de juiste persoon. Daarbij zorgt uw PRSONAS-receptioniste ervoor dat medewerkers op de hoogte worden gebracht van de aanwezigheid van hun bezoek.

Interactieve receptioniste – Klant: Digi

Voordelen

  • 24/7 vriendelijk ontvangst
  • Bezit contactgegevens van alle medewerkers
  • Spreekt meerdere talen
  • Mogelijkheid tot implementatie van vervolg­acties bijv. sms-notificatie
  • Toont bedrijfsfilms of huisregels via inter­actieve video’s
  • Aanpasbaar op gebruikerservaringen

De holografische interactieve assistenten van PRSONAS zijn er in twee varianten: via holo­grafische projectie of via een touchscreen lcd-scherm.

De PRSONAS-units reageren interactief op uw gasten door ingebouwde bewegingssensoren en maken gebruik van kunstmatige intelligentie om inter­actief te communiceren met de bezoeker. Door gebruiksanalyses kan het functio­neren van de interactieve assistenten doorlopend worden geoptimaliseerd.

De holografische projecties zijn een echte eyecatcher. Zo biedt PRSONAS de mogelijkheid om projecties van virtueel personeel in bedrijfskleding of bekende persoonlijkheden in te zetten. Bied herkenning en vertrouwen aan uw bezoekers door bekende persoon­lijkheden uit reclamecampagnes of uw mascotte prominent in uw or­ga­nisatie, winkels of evenementen aanwezig te laten zijn.

Meer informatie over de interactieve receptioniste?

We vertellen u graag meer over de toepassingen van PRSONAS. Mail ons.

Dan sturen we u vandaag nog de informatie over PRSONAS toe.

interactieve productspecialist Prsonas - G10

Interactieve productspecialist

De holografische interactieve product­spe­cia­list toont demon­stratie­video’s van uw produc­ten of diensten en levert relevante informatie via een selfservice toepassing op een touch­screen.
Lees meer
interactieve gastvrouw | G10 Prsonas

Interactieve gastvrouw

De holografische interactieve gastvrouw ontvangt bezoekers en zorgt dat zij snel de weg weten te vinden binnen uw bedrijf, in uw winkel of op uw evenement.
Lees meer