interactieve productspecialist Prsonas - G10

Interactieve productspecialist

De holografische interactieve productspecialist kan bezoekers middels een selfservice keuzemenu alles vertellen over uw producten of diensten.

PRSONAS kan daarbij interactieve demon­stratie­video’s tonen en voorziet uw bezoekers van relevante in­for­matie. Het is bewezen dat bezoe­kers sneller hun gegevens achterlaten bij de interactieve productspecialist.

Op basis van de input die de productspecialist ontvangt van bezoekers kunnen gebruikers­analyses worden gemaakt die helpen bij het verbeteren en onder­steunen van uw producten of diensten.

Interactieve productspecialist – Klant: Microsoft

Voordelen

  • Altijd inzetbaar
  • Interactief tonen van verschillende produc­tvideo’s
  • Bewezen leadverhogend
  • Spreekt meerdere talen
  • Gebruikersanalyse
  • Web-based, content direct aanpasbaar
  • Biedt responsmogelijkheden

De holografische interactieve assistenten van PRSONAS zijn er in twee varianten: via holo­grafische projectie of via een touchscreen lcd-scherm.

De PRSONAS-units reageren interactief op uw gasten door ingebouwde bewegingssensoren en maken gebruik van kunstmatige intelligentie om interactief te communiceren met de bezoeker. Door gebruiksanalyses kan het functioneren van de interactieve assistenten doorlopend worden geoptimaliseerd.

De holografische projecties zijn een echte eyecatcher. Zo biedt PRSONAS de mogelijkheid om projecties van virtueel personeel in bedrijfs­kleding of bekende persoonlijkheden in te zetten. Bied herkenning en vertrouwen aan uw bezoe­kers door bekende persoonlijkheden uit reclamecampagnes of uw mascotte prominent in uw organisatie, winkels of evenementen aanwezig te laten zijn.

Meer informatie over Interactieve productspecialist?

We vertellen u graag meer over de toepassingen van PRSONAS. Mail ons.

Dan sturen we u vandaag nog de informatie over PRSONAS toe.

interactieve receptionist - Prsonas - G10

Interactieve receptioniste

De holografische interactieve receptioniste ver­welkomt en registreert uw bezoekers met een glimlach en een welkomst­boodschap. Ze infor­meert uw mede­werkers over gearriveerde bezoekers.
Lees meer
interactieve productspecialist Prsonas - G10

Interactieve gastvrouw

De holografische interactieve gastvrouw ontvangt bezoekers en zorgt dat zij snel de weg weten te vinden binnen uw bedrijf, in uw winkel of op uw evenement.
Lees meer